Meubels huren in IJ Oevers West bij Moving-in

In onze vorige blog hebben wij Groningen uitgelicht. Druk tijd dus om ook onze hoofdstad onder de loep te nemen op het gebied van meubels huren in IJ Oevers West. De laatste tijd wordt er steeds meer gespeculeerd over de bevolkingsgroei in Amsterdam. Dit komt naar aanleiding van het onderzoek van het gemeentelijk onderzoeksbureau Onderzoek, Informatie en Statistiek. Men verwacht namelijk dat Amsterdam in 2019 het recordaantal inwoners gaat overtreffen. In het jaar 1959 was het voor het laatst dat de hoofdstad van Nederland zoveel inwoners telde.

Voornamelijk de nieuwbouwwijken gaan in de komende jaren een flinke groei meemaken. Want het bureau OIS verwacht dat gebieden zoals de Noordelijke IJ Oevers West met wel 21.000 inwoners gaat groei! Deze buurt is zeer gewild doordat bijna alle huizen zijn gebouwd na het jaar 2000. De huizen zijn dus nog zeer modern en nieuw. Naast de nieuwe huizen wordt de wijk vooral bewoont door gezinnen. Slechts 3% van de woningen zijn eengezinswoningen. Het opvallende is dat 77% van alle woningen in Noordelijk IJ Oevers West huurwoningen zijn. De interesse in meubels huren in IJ Oevers West is dus groot.

 

Gemakkelijk en snel meubels huren in IJ Oevers West

Een huurwoning in IJ Oevers West is dus zoals gezegd een zeer gewilde woning. Dit neemt alleen niet weg dat als het huis eenmaal van jou is dat je alles geregeld hebt. Vaak staan bezitters van een huurwoning voor een dilemma. Je ziet mooie meubels maar je weet niet hoelang je er blijft wonen en of de meubels zullen passen in een eventuele nieuwe woning. De oplossing is om meubels te huren. Dit zorgt namelijk voor veel pluspunten. Je kunt namelijk jouw interieur personaliseren met onze meubelpakketten. Hierbij kun je kiezen voor een simpel basispakket maar ook kun je ervoor kiezen om jouw interieur te personaliseren.

Bij het meubels huren in IJ Oevers West heb jij het interieur in 5 simpele stappen geregeld. Zowel de woon- als slaapkamer bestaat uit drie opties. Basis, Basis Plus en Compleet. Hierbij kun je zelf aangeven welke eisen jij stelt aan de kamers. Na deze twee stappen volgen de aanvullende pakketten. Met deze pakketten kun jij het meubels huren in IJ Oevers West perfectioneren. Zo kan een beginnend gezin bijvoorbeeld kiezen voor het Baby Pakket en een zakenman voor een Kantoor Pakket. Deze pakketten beschikken over aanvullend meubilair.

Stap vier is het uitzoeken van de interieur stijl. Hierbij komen verschillende aspecten bij kijken. Houd je van comfort of neig je naar de premium kant? Donkere of lichte sfeer? En nog veel meer. Mocht je vragen hebben tijdens het meubels huren in IJ Oevers West dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen!

 

Complete ontzorging tijdens het meubels huren

Waarom zou ik bij het meubels huren in IJ Oevers West kiezen voor Moving-in? Goede vraag! Wanneer je ervoor kiest om bij ons meubels te huren zorgen wij ervoor dat het hele proces goed verloopt. Wij zorgen voor de levering, montage, styling, verzekering en nog meer. Kortom, complete ontzorging. Wij van Moving-in begrijpen namelijk als geen anders dat u zo snel mogelijk wilt wennen aan uw nieuwe woning en dat hier niet te veel gedoe bij moet komen kijken. Heeft u nog vragen of behoeft aan meer informatie? Twijfel dan niet en contacteer ons!