Gemakkelijk meubels huren in Groningen

Groningen is een stad waar inwoners komen en gaan. De hoofdstad van de provincie staat namelijk bekend als studentenstad. De studenten blijven hier over het algemeen tijdelijk en maar willen natuurlijk wel zo comfortabel mogelijk wonen. Ben jij een student of ga jij tijdelijk wonen in Groningen? Dan willen wij van Moving-In jou graag een handje helpen! Tijdens de verhuizing komen er meer factoren bij kijken dan je vooraf had verwacht. Deze factoren moeten vervolgens ook nog eens in een korte tijdsduur geregeld worden en ze zijn essentieel.

Er zijn twee mogelijkheden waar je uit kunt kiezen: meubels kopen of meubels huren in Groningen. De eerste optie kost veel geld en is onpraktisch aangezien het verblijf maar tijdelijk is. Wanneer je meubels huurt kun je gemakkelijk je interieur aanpassen naar jouw wensen. Daarnaast bespaar je veel tijd in vergelijking met het kopen en weer verkopen van de meubels. Doormiddel van Moving-In wordt het bepalen van je interieur een stuk makkelijker en leuker!

De meubel trends van nu

Wat tegenwoordig een echte trend is, zijn de duurzame meubelen. Een voorbeeld hiervan is een gerecyclede lamp. Naast deze trend is het nu ook helemaal in om het interieur van de jaren ’70 tot en met ’90 weer te gebruiken. Hiermee wordt bedoeld dat de kleuren goud, koper en marmer niet meer mogen ontbreken in de meubels en het interieur. Deze kleuren zorgen namelijk voor een luxueus gevoel. De volgende trend wordt ook wel over-the-top genoemd, dit houdt in dat alles wel wat groter en pompeuzer mag in 2019.

Multifunctionele modulair, dit houdt in dat je gaat multitasken in jouw interieur. Op deze manier haal je meer uit een ruimte. Denk hierbij aan dingen als meerdere kinderen op één kamer laten slapen en jouw woonkamer ook als jouw thuiswerkplek laten functioneren. De reden dat deze trend zo in is, is omdat wij het te druk hebben en wij steeds kleiner wonen. Maar ondanks dat willen wij wel steeds meer accessoires hebben in ons interieur.

Wat hebben wij allemaal te bieden in Groningen

Zoals hierboven al vermeld staat zorgt Moving-In voor jouw interieur. Onze specialisten kennen de nieuwste trends en weten met iedere kamer raad. Naast het verhuren van meubelen verhuren wij ook nog meerdere accessoires, namelijk services, decoratieartikelen, keukengerei, tuinmeubelen en nog veel meer. Op deze manier kun je alles in één keer regelen bij Moving-In. Ook voor studenten is dit erg handig, het is altijd maar de vraag hoelang zij in de stad blijven. Bekijk welke meubel pakketten jij zelf kunt samenstellen en huren voor jouw huis in Groningen!