Meer kleur in huis brengen doet u zo!

Heeft u een prachtige woning, maar bent u niet helemaal tevreden over het interieur? Onze interieurexperts helpen u graag om uw woning weer helemaal aan te laten sluiten op de laatste trends van 2019. Mooie meubels kopen is vaak niet zo lastig, maar passen alle meubels wel bij elkaar? Uw huis tot een één geheel brengen kan lastig zijn. Welke kleur past er het beste op de muur? Dit zijn vragen die u waarschijnlijk bekend voorkomen. Onze interieurexpert zijn op de hoogte van de laatste kleurtrends en kunnen u helpen uw interieur weer helemaal van deze tijd te maken. In deze blog vindt u het antwoord op welke kleuren, materialen en soorten meubilair u het beste kunt gebruiken.

Spicey Honey: dé kleurtrend van 2019!

Elk jaar komt AkzoNobel met de ‘’Colour Futures’’, een rapport over de kleurentrends voor het aankomende jaar. In de 2019 editie wordt de kleur van het jaar 2019 aangekondigd namelijk, Spicey Honey. De kleur heeft een warme oranje toon en is goed te combineren met andere kleuren. Spiced Honey is ideaal om als muurkleur te gebruiken, de combinatiemogelijkheden zijn eindeloos. Het is een hele warme kleur die voor veel sfeer in uw woonkamer zorgt. Naast een kleur, wordt er ook altijd een thema van het jaar gekozen. Het thema van 2019 is “Let the light in”. De achterliggende gedachte hiervan is, dat de ruimte moet aansluiten op de positieve houding van mensen waarin alles mogelijk is.

Naast de muurkleuren zien we ook in het meubilair warme en pittige kleuren terugkomen. De minimalistische trend is voorbij, de interieurs mogen weer spannend en kleurrijk zijn. De combinaties mogen uniek zijn. Eén van de manieren om dit te doen is door materialen te mixen. Zo kunt u hout, natuursteen en marmer goed mixen met een leuke basiskleur op uw muur. Op deze manier ontstaat er een levendig interieur. De materialen mogen gewaagde kleuren hebben, denk aan: donkerpaars, wijnrood, indigoblauw, chili rood. Ook kunt u gebruik maken van verschillende vormen om een ander contrast te creëren. De combinatie van een kleurrijk meubilair en verschillende vormen levert een gewaagd en trendy interieur op.

Moving-in kan u helpen de juiste kleuren te gebruiken

De interieurexperts van Moving-In zijn altijd op de hoogte van de nieuwste kleurentrends. Moving-In maakt het mogelijk om tijdelijke inrichtingen te leveren voor elk budget, van basis tot zeer uitgebreid en van standaard tot zeer exclusief.

Bij Moving-In kunt u goedkoop meubels huren en uw inrichting volledig laten stylen voor verkoop. Ook biedt Moving-In de oplossing bij elk vraagstuk op het gebied van projectinrichting. Moving-In vindt het belangrijk de voorraad up-to-date te houden zodat u altijd kan kiezen uit de modernste meubels. Bent u geïnteresseerd? Vraag een offerte aan op onze website.