Haal het zomergevoel in huis met Miami Vibes!

Ben je ooit al eens in Florida geweest of in een ander warm gebied. Dan herinner jij je vast wel de schommelende palmbomen, heldere lucht en cocktails. De woontrend Miami Vibes laat het zomerse gevoel terugkeren in jouw kamers! Stel je eens voor, uitdagende kleuren en een verleidelijk interieur. Miami Vibes staat bekend om haar unieke samenstelling van kleuren en objecten. Op het eerste gezicht is het wennen en anders. Desalniettemin kom je er achter dat je ogen worden geprikkeld door de mooie kleuren en elegante meubels.

Bij deze woontrend mag jij jouw creativiteit de vrije loop laten gaan. Onthoudt wel dat het sexy en uitdagend moet zijn! Even een tipje van ons tussendoor, denk aan hout. Een mooie warm hout kleur laat namelijk al snel het vakantiegevoel terugkomen. Combineer deze kleur met bijvoorbeeld Zon Geel of Zee Blauw en de Florida sfeer is nog nooit zo dichtbij geweest.

 

Hulp nodig om Miami Vibes te creëren?

Het creëren van een zomers gevoel in de woonruimte is moeilijk. Heb jij veel ervaring met het samenstelling van woonruimtes? Dan weet je ook als geen andere hoe belangrijk het is dat kleuren van interieur met elkaar matchen. Dit is dan ook de reden wat het samenstellen zo moeilijk maakt. Benieuwd hoe jij de woontrend Miami Vibes kan toepassen zonder al te veel moeite en tijd. Vraag een expert om hulp. Veel mensen willen graag dat ze zelf nog een vinger in de pap houden en niet  dat de expert alles tot in de details regelt.

De experts van Moving-in.nl willen graag sparren met jou om zo tot de beste oplossing te komen. Ieder huis is namelijk anders. Het is dus niet zo dat de woontrend Miami Vibes voor iedereen hetzelfde inhoudt. Één van de belangrijkste redenen hiervoor is de grootte van de woning. Een kleine ruimte zorgt namelijk al snel voor een claustrofobische sfeer als er verkeerde kleuren worden toegepast. De tropical touch moet natuurlijk terugkomen bij de Miami Vibes. Denk hierbij aan grote kleurrijke planten en interieur.

 

Moving-in helpt bij het creëren van Miami Vibes

Onze interieurexperts zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, wij noemen ze dan ook niet voor niets trendwatchers. De woontrend Miami Vibes is zeer gewild en wordt vandaag de dag steeds vaker toegepast. Vind jij het interieur qua prijs aan de hoge kant? Dan is het een goed idee om de meubels is te gaan huren! Dit brengt alleen maar voordelen met zich mee.

Voor veel mensen is de Miami Vibes woontrend namelijk onbekend en de kleuren zijn anders dan gebruikelijk. Mocht jij na een tijdje toch het gevoel hebben dat de woontrend niet bij jou past. Dan kun jij de gehuurde meubels gemakkelijk omruilen. Dit kan alleen niet als jij de meubels hebt gekocht! Daarnaast is het bijkomende voordeel van meubels huren dat ze voor jou onder andere worden geleverd, geplaatst en weer opgehaald. Onze interieurspecialisten zullen jou compleet ontzorgen van allerlei bijkomstigheden. Neem snel contact op met Moving-in om te kijken hoe jij de Miami Vibes in huis krijgt!