Haal groen van buiten naar binnen voor meer sfeer

Creëer sfeer, verhoog je gezondheid en haal het buitenleven naar binnen met planten. In de lucht zitten vele ongezonde stoffen, die we allemaal inademen. Verbetering van de buitenlucht is moeilijk, maar binnenshuis kunnen we daar wel verbetering in brengen. Door luchtzuiverende planten aan te schaffen. kunnen de ongezonde stoffen in de lucht gezuiverd worden. Niet alleen halen planten de ongezonde stoffen uit de lucht, maar ze verhogen ook de luchtvochtigheid. Door het zien van planten zal de stressfactor van mensen verlaagd worden.

Met een paar mooie kamerplanten wordt de sfeer in huis al snel veel beter. Door verschillende soorten planten te plaatsen in het huis, zal de inrichting veel beter ogen. De laatste woontrends laten ook vele verschillende planten zien. Dat is ook vrij logisch, want planten maken alles veel gezelliger en laten meubels en objecten zullen in een kamer dan ook meer tot leven komen. Voor de styling van een huis zijn er vele verschillende planten waar mee geëxperimenteerd kan worden.

Effect van planten op de sfeer

Planten kunnen erg veel doen, voor de sfeer van een woonomgeving. Met de verschillende soorten, modellen en rassen kan er veel gevarieerd worden. Bij planten wordt er vaak gedacht aan de kleur groen, maar er zijn tegenwoordig nog vele andere kleuren planten te verkrijgen. Planten geven niet alleen veel kleur aan een inrichting, maar ook lekkere geuren. Door een lekkere geur te ruiken wordt onze stemming al gelijk een stuk vrolijker. Op de markt zijn er speciale ‘’kamerplanten’’, de Areca Palm, die een huis gelijk vreugde geven.

Deze planten hebben wel verzorging nodig, om er goed uit te blijven zien. Minicactussen doen het vrijwel goed in elke woning. De minicactussen zijn stoer, maar ook schattig en makkelijk te onderhouden. Dit geldt ook voor de immens populaire hangplanten. Door een hangplant te plaatsen in de slaap, studeer- of werkkamer oogt alles een stuk gezelliger. Mensen die echte planten te duur vinden, kunnen ook gebruik maken van kunstbloemen. Kunstbloemen zijn goedkoper, hebben een veel langere levensduur en hoeven niet te worden onderhouden.

Niet alleen planten zijn effectief voor meer sfeer

Planten kunnen dus voordelig uitpakken om meer sfeer te creëren. Niet alleen planten kunnen bijdragen aan meer sfeer. Door het gebruik van accessoires en meubels kan er een gezellige ruimte worden gecreëerd. Met het gebruik van meubels kan een inrichting een hele andere stijl krijgen. Klassieke,  maar ook moderne en nog vele andere meubels kunnen worden gebruikt.

Accessoires zoals kaarsen en stickers kunnen net dat ontbrekende detail geven. Opvallende groene of blauwe dekentjes kunnen een natuurlijke en groene look aan je huis geven. De dekentjes kunnen makkelijk op banken en stoelen geplaatst worden. Door het gebruik van groene planten en een groen dekentje zal het interieur al veel groener ogen. Het gebruik van bruine wanddecoraties kunnen deze look helemaal af maken. Voor vragen of adviezen over interieurstyling kan er altijd contact met ons worden opgenomen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: +31(0)546 – 454 105.